Hendrik Denutte start de dag met winst op de Spring Tour

Hendrik Denutte start de dag met winst op de Spring Tour
Vandaag staat de Spring Tour in Lummen volledig in het teken van de CSI3*-ruiters. Omstreeks 8u30 begon de dag op de Garden Arena met een 1m30 proef. Die werd gewonnen door de Belg Hendrik Denutte en de 8-jarige KWPN merrie Doxanne B (v. Zacharov). Met zijn tijd van 70:14 seconden wist hij de Pool Lukasz Troszczynski en La Plata (v.Love Soprem Holst) ruim twee seconden voor te blijven. Zij finishten namelijk in een tijd van 72:44 seconden. De Verenigde Staten namen met Randy Sherman en Zafira (v. Con Air) de derde plaats voor hun rekening in een tijd van 74:96 seconden.

Op de 4e plaats kregen we nog Isidoor Van Rompaey met Bon Aventura Odth Z (v. Baloubet du Rouet). Celine Schoonbroodt (Noble Calippo) en James Peeters (Den Blomme van Sappenleer Z) namen de 8e en 9e plaats voor hun rekening.

Op de Derby Arena werd dan weer een 1m45-proef afgewerkt. Daarin domineerde Brazilië. Zo werd Adir Dias De Abreu Junior eerste met de 10-jarige D'amour (v. Dollar du Murrier) in een tijd van 63:39 seconden. Zijn landgenoot Joao Victor Castro finishte kort daarna in een tijd van 63:79 seconden met de BWP merrie Hallina de Muze. De derde plaats ging naar de Fransman Robinson Maupilier en de Nabab de Reve-zoon Pirate Andalou.  Duitsland eindigde op de vierde plaats met Marcus Ehning en KS Stakki (v. Stakkato Gold). Op vijf kregen we Charlotte Bettendorf en Queltis (v. Helios de la Cour II), die voor Luxemburg uitkwamen.

Klik hier voor de uitslagen.