Tal Milstein Stables koopt revelatie van de hengstencompetitie

Tal Milstein Stables koopt revelatie van de hengstencompetitie
Hij was de revelatie van de 5-jarige hengsten: Sir Stakkato. Deze Stakkato zoon viel onder het zadel van Kai Vering op door zijn ongelofelijke rijdbaarheid, gecombineerd met onbegrensd vermogen!

Stakkato zelf werd in 2007 uitgeroepen tot ‘Hengst des Jahres’. Hij won later onder meer het Bundeschampionat en groeide door naar het internationale werk onder Maria Eva Bitter. Hij was hooggeplaatst in meerdere Grote Prijzen en nam deel aan Nations Cup-wedstrijden. Stakkato heeft bovendien ruimschoots bewezen een topvererver te zijn. Voor het Hannoveraanse fokgebied is de hengst een geschenk uit de hemel, hij is één van de weinige fantastisch verervende stempelhengsten in de springrichting van de afgelopen decennia. Stakkato heeft inmiddels een hele rij gekeurde zonen en internationale springpaarden gebracht. In 2007 behaalde hij de titel ‘Hannoveraanse hengst van het jaar’.


Moeder Catalina (v. Calypso II) is zelf Staatspremie merrie en opgenomen in het ‘Hauptstutbuch’, ze sloot deze test af met een gemiddelde score van 9,5!! Verder bracht ze tot dusver 3 gekeurde zonen waaronder Sanuck, Scalypso, en Sir Stakato. Kortom dit is dus uw kans om het waardevolle bloed van de combinatie bij uitstek: Stakkato x Calypso II in huis te halen!

Aangezien Tal Milstein tegenwoordig ook actief is in de fokkerij, zo sprong Alicante dit weekend nog naar een 7e plaats in de Global Champions Tour, is Sir Stakkato een mooie aanvulling! Sir Stakkato zal bij Exclusive Breeding Stallions (www.EB-Stallions.com) aangeboden worden ter dekking. Het dekgeld bedraagt 750 euro met levend veulen garantie.

https://www.youtube.com/watch?v=WjBYY_NrwI8&feature=youtu.be