Hannes Bruyneel wint Grote Prijs in Aalter

Hannes Bruyneel wint Grote Prijs in Aalter
In de Ranch te Aalter heeft Hannes Bruyneel (foto) gisteren de Grote Prijs HROV op zijn naam geschreven. Voor de barrage van deze 1m25 rubriek wisten er 8 combinaties zich te plaatsen. Daarvan bleef de top 4 foutloos en was Bruyneel de snelste met Tyrano Les Hauts. Hij was amper 10 honderdste van een seconde sneller dan Jordy Van Massenhove en Equus Major Son of the River. Jan De Pauw en Gasper van den Doorn eindigden op de 3e plaats. Thomas Verkinderen (Grand Cru van de Rozenberg) en Kim Neirynck (R.a.t.m Z) werden 4e en 5e.

De 1m20 proef werd gewonnen door HROV kampioen Geoffrey Cobbaut en Four Seasons Ramage. Cobbaut werd ook nog 3e met Esmir de Reve. Vincent Lambrecht reed Gini D.S. naar een 2e plaats. Voor Benny Naessens was er met Helene van Dassegem een 4e plaats. Koenraad Bauters eindigde met Honfleur op de 5e plaats.
In de 1m15 reeks ging de winst naar Dorien Verplancke met Charisma III. Jidske Vermeire (Gina van 't Sparrenhuis) en Elien Raemdonck (Volumia) werden 2e en 3e. Astrid Rooms won met Ilja van de Heide de 1m10 reeks.

Klik hier voor de uitslag.