Geert Storme regeert op Stal Vincent Martens

Geert Storme regeert op Stal Vincent Martens
Afgelopen weekend verzamelden de West-Vlaamse LRV combinaties bij Vincent Martens in Tielt. In de klasse Zwaar klasseerden drie combinaties zich voor de barrage. De snelste chrono kwam op naam van David Linclau. Linclau klokte af in 33,69 seconden met Kalejandro D. In het zadel van de Flamenco Desemilly-zoon tikte Linclau echter één balk uit de lepels en moest zo twee combinaties voor zich dulden.

De overwinning kwam op naam van Geert Storme met Jakarta 't Hof ter Kalvekete (Wandor van de Mispelaere). De combinatie kruiste de eindmeet in 37,78 seconden en bleef zo net geen seconde voor op Lies Coquet met Kitana van de Waaienburg (Breemeersen Crescendo ). Net buiten het podium volgden Ward De Meulenaere met Taquin de Trigale op vier en Tijs Vandenberghe met Gamine v't Stekje op vijf.

Enkel Louis Strubbe werkte de klasse M foutloos af. Op de rug van Contiga bleef Strubbe Michiel Parmentier met Gana van Linnthout voor. Geert Storme vervolledigde het podium in het zadel va nMira van de Pereboom.

Ook in de klasse L sprong Geert Storme op het podium. Storme moest er Ann-Sophie Noppe voor zich dulden. Samen met Grappa vh Pijnvenhof (Quidam de Revel) sprong Noppe naar een nipte overwinning. Storme volgde op de tweede plaats met Madonna van de Pereboom. Delphine Vanhecke werkte het podium af met Hindi van het Speienhof.

Volledige uitslag