Tom Bonny, Jeroen Van Damme en Ilse Vermeylen regeren in de ruiterschool

Tom Bonny, Jeroen Van Damme en Ilse Vermeylen regeren in de ruiterschool
In de ruiterschool overwon Tom Bonny afgelopen weekend in de klasse Zwaar. Samen met Hocus Pocus vd Lucashoeve (Chin Chin) bleef Bonny ongeveer een seconde voor op Ben Thiry met Cadis Z (Candillo Z). Beide duo's werkten de barrage foutloos af. Rob Holsbeek volgde op de derde plaats in het zadel van Maybel van het Molenhof (Figaro C).

Vier duo's kwamen aan de start in de barrage. Carlo Bruyninckx strandde zo net buiten het podium met Irish van 't Elzenhout (Charro). Met één tijdsfout in de basis vervolledigde Gert Dierickx de top vijf onder het zadel van Leandro van den Oude Eik.

In de klasse M overwon Jeroen Van Damme met zijn eigen Night Star VD. Samen met de zesjarige I Am Moerhoeve's Star-dochter bleef Van Damme ongeveer twee seconden voor op Lore Jenne met onder het zadel My First  Lady van 't GElutt ( Okidoki Van 't Gelutt).  Ook  Jonathan de Souter hield het hout in de lepels in de barrage. De Souter strandde op de derde plaats met één tijdsfout met Isaura va n't Smiske (Deauville van T&L)

Ilse Vermeylen schreef de klasse L op haar naam. Samen met Grace VH (Goldfasan) bleef Vermeylen Tom Bonny met Ningada voor. Laura Meurrens vervolledigde het podium in het zadel van Goldika van 't Roth.

Uitslag