Frederik de Donder en Laurice Devos genadeloos naar de overwinning in Tielt

Frederik de Donder en Laurice Devos genadeloos naar de overwinning in Tielt
In Tielt heeft Frederik de Donder zijn kerst alvast goed ingezet met een overwinning in de 1.20m hoofdrubriek. Van de vijf starters in de barrage werkten er vier het verkort parcours foutloos af.  Samen met Finesse van de Sneppe (H&M Forever d'Arco Ter Linden) snelde de Donder naar de overwinning in 35,13 seconden. De combinatie bleef ongeveer een seconde voor op Koen Gelaude met Mayo.

De Krismar-ruiter volgde op de tweede plaats in 36,26 seconden terwijl Anouk Steyaert het podium afwerkte op de rug van Japrisco Van de Backershoeve. Net buiten het podium volgden Stephan Verscheure met Halifax op vier en Maxime Lambrecht in het zadel van Quantus op vijf.

In de 1.10m  schreef Ellen Vandeven de overwinning op haar naam. Samen met Too Late nam de amazone een nipte overwinning op Marie Van Cauwenberghe in het zadel van FD 104A ter Linden. Ann-Sophie Noppen vervolledigde het podium met haar vertrouwde Grappa.

In de pony hoofdrubriek was er geen houden aan Laurice Devos. Samen met Nutella bleef Devos slechts twee honderdsten van een seconde voor op Estée Bomeré in het zadel van El Ninjo. Julie Van Hollebeke vervolledigde het podium met Debino van 't Hoogwielke.

Alle resultaten