Erwin Wulteputte gooit hoge ogen in Trofee Roger Joos bij Hof ter Couter Vosselare

Erwin Wulteputte gooit hoge ogen in Trofee Roger Joos bij Hof ter Couter Vosselare
Van het weekend werd er weer flink gestreden om de Trofee Roger Joos bij het Hof ter Couter Vosselare in Nevele.  In een spannende strijd was het Erwin Wulteputte die zich de kaas niet van het brood liet eten en met Linda veilig naar de overwinning reed.

Slechts 24.74 seconden hadden Wulteputte en zijn paard nodig om de concurrentie op afstand te houden in de 1.00m hoge rubriek. De nummer twee van de dag volgde pas op 27.14 seconden en daarmee liet hij de 24 andere combinaties in de druk bezette barrage ruim achter zich.

Daphne Steenssens was de amazone die met Evita naar deze fraaie tweede plek sprong. Het duo kwam na een foutloze rit van 27.16 seconden over de finish en verwees daarmee Ruth Coppenholle en Juicy Van De Gavers naar de derde plaats. De top vijf werd compleet gemaakt door Bart Capiau en David De Decker.

In de 0.90m rubriek was het Ailien Van Veridegem die met Ultimate Star nipt de zege greep. In 26.15 bleef ze Marianne De Groote en Waomi-d een kleine vertienden van een seconden voor. De derde plaats ging naar Yves Lippens die met Danger vt Hazelarenhoekje  rap volgde met een foutloze rit van 26.82 seconden.

Bij de 0.80cm rubriek was het Patrick Bovie die met Imperio van het Hellehof  de overwinning pakte voor Renée Blomme en Christel Lenssens.

Kijk hier voor alle resultaten.