Emilie Conter scoort tijdens U25 in Parijs

Emilie Conter scoort tijdens U25 in Parijs
Ook voor de jonge talenten zijn er proeven te vinden tijdens de CSI5* in Parijs. De tweede rubriek van het weekend was dan ook al meteen een proef over een hoogte van 1m40 waarin de ruiters streden voor de winst.

De titaan van de U25 was vandaag Jessie Drea die met Mulladhdrin Touch The Stars (v. Touchdown) in een tijd van 31,21 seconden voor Groot-Brittanië de winst behaalde.
Laetitia du Couëdic (SUI) kon de tijd van Jessie net niet verbeteren en strand met een tijd van 31,24 seconden op een tweede plaats. Nochtans reed ze een heel snelle ronde met heel wat technische lijnen met Cheyenne 111 Z (v. Chatman).

Emma Tallberg en Arven (v. Aragorn W) vulden het podium aan met een foutloze ronde in een tijd van 32,07 seconden.

Ook jong talent Emilie Conter reed een geweldige ronde. Met Espyrante, een 13-jarige Obourg merrie in eigendom van Stephex Stables, wist ze foutloos te blijven in een tijd van 34,43 seconden. Emilie is een van de jongere deelnemers in deze proef, maar laat zich maar al te graag gelden, ze mag dan ook zeer tevreden zijn met haar vierde plaats . Ook in Madrid wist ze aardig haar mannetje te staan tussen de oudere deelnemers.

De top 5 werd vervolledigd met Fransman Edward Levy en Starlette de la Roque, een 11-jarige merrie uit Jumpy Des Fontaines. Zij reden door de finish in een tijd van 35,31 seconden.

Resultaten vind je hier