Judy Ann Melchior neemt vliegende start op CSI5* Saut Hermes Parijs

Judy Ann Melchior neemt vliegende start op CSI5* Saut Hermes Parijs
De CSI5* in Parijs ging vandaag van start met een schitterende 1m45 competitie in het "Grand Palais".
De winnaar van de openingsrubriek van deĀ CSI5* Saut Hermes was underdog Emanuele Gaudino. Voor ItaliĆ« redenĀ Emanuele enĀ Carlotta 232 (v. Chaccomo) over de meet in een razendsnelle tijdĀ 28,35 seconden.

Wie haar mannetje ook kon in deze startlijst vol met grote namen was de Britse Louise Saywell.
Louise Saywell werd namelijk tweede met haar 14-jarigeĀ Acorado IĀ hengstĀ Peiter v. They. Met hun tijd van 29,77 seconden waren ze net niet snel genoeg om Emanuele te kloppen, maar met een tweede plaats in deze allereerste rubriek van het weekend kan ze onmogelijk ontevreden zijn.

De top 3 werd vervolledigd metĀ Max KĆ¼hner, een van de beste Oostenrijkse ruiters hier aanwezig. Voor deze rubriek zadelde hijĀ Chardonnay 79 op, een 10-jarigeĀ Clarimo hengst uit eenĀ Corrado I merrie, en ging hij door de meet in een tijd van 32,51 seconden.

Nog zo een grote naam op de startlijst was Romain Duguet. Hij wist metĀ Tipsy du Terral (v. Toulon) foutloos te blijven maar was met zijn tijd vanĀ 33,79 seconden net niet snel genoeg voor een podiumplaats.
Ben Asselin maakt de top 5 af met zijn Cornado ruin Cool Feeling. Zij reden namelijk door de chrono in een tijd vanĀ 34,73 seconden.

De beste Belg in deze proef was Judy Ann Melchior. Zij reed smaen met haar 12-jarige Chico's Boy merrie Ailina 6 naar een zesde plaats met een snelle tijd van 34,76 seconden.

Klik hier voor de resultaten