Elisa Strubbe van Queen van Mechelen tot Gouden Laars koningin

Elisa Strubbe van Queen van Mechelen tot Gouden Laars koningin
Nadat Seppe Wouters en Malin Bollen zich op zaterdag in de kijker sprongen tijdens de Gouden Laars voor pony-ruiters was het Elisa Strubbe die de plak zwaaide tijdens de hoofdrubriek van de Gouden Laars.  In het zadel van Soir des Quarts (v. Hermes D'Authieux) sprong de West-Vlaamse 'Queen van Mechelen' naar de winst in 37,33 seconden.

Strubbe bleef zo ruim drie seconden voor op Lena Leonard met Gloria vh Kluizebos (v. Contact vd Heffinck ). Leonard stopte de klok in 40,94 seconden tijdens de barrage van dit 1.40m parcours. Zara Poels en High Five volgde op de derde plaats.

Ruben De Coster (Hurricane) en Marthe Heudens (Best Mix Elien) volgden op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

Elisa Strubbe blijft voorin

Ook in de 1.30m rubriek was Elisa Strubbe niet weg te denken van het podium. Strubbe en Kalif haalden er de tweede plaats in 32,68 seconden. Met slechts een fractie verschil moest ze Toon Maes voorlaten. Maes snelde naar de winst met Benita in 32,01 seconden. Het podium werd afgewerkt door Femke de Graaf met Joker van de La Rosteehoeve.

De 1.20m proef viel ten prooi van Cedric Poets met Davina Van de Heuvelhoeve. In de 1.10m was het Axelle Meiresoonne die met Gaultier de concurrentie achter zich liet.

Voor alle resultaten klik hier