De Molse Ruiters streden in verschillende proeven om de overwinning. Morganne Vervoort, Dimitri Volders en Lenne Bollen laten van zich horen

De Molse Ruiters streden in verschillende proeven om de overwinning. Morganne Vervoort, Dimitri Volders en Lenne Bollen laten van zich horen
De Molse ruiters reden afgelopen weekend in verschillende proeven voor de overwinning. De hoogste proef was een klasse 4 proef op hoogte van 1.05m, deze proef werd in twee rondes gereden. Morganne Vervoort wist met Jantina de snelste tijd neer te zetten en schreef zo de overwinning op haar naam. Ze klokte af in 37,3 seconden en bleef zo een halve seconde voor op Dimitri Volders met Ulex vd Kapel (Idem d'Azur).

Mario Swinnen wist de top drie af te werken in het zadel van Hajoanna Van Bernardsdal (Triomphe de Muze). Het duo klokte af in 41,07 seconden.

Net naast het podium zien we Karen Schillebeeckx met Budweiser. Luca Geysens tikte met Luna een balk uit de lepels en eindigde zo op de vijfde plaats.

Ook in de klasse 3, 95cm, proef werden er twee rondes gereden. Dimitri Volders wist de snelste tijd neer te zetten, in het zadel van Camiro klokte hij af in 33,34 seconden. Mario Swinnen volgde het duo op met Hajoanna Van Bernardsdal (Triomphe de Muze).

Het podium werd vervolledigd door de 1.05m winnares Morganne Vervoort opnieuw met onder het zadel Jantina.

Thalia Vansaet eindigde met Hidalgo van't Stelenshof (Tauber vh Kapelhof) net naast het podium. Britt Vajda-Dierckx werkte de top vijf af met C'est La Vie Z (Chellano Alpha Z), het duo noteerde een tijdsfout in de tweede ronde.

De klasse 2 proef, 85cm, kende Lenne Bollen als winnaar. Hij bleef met Wannes enkele fracties van een seconde voor op Bart Geysen met Felicia Hilija Van De Start (Perhaps vh Molenvondel) en schreef zo de proef op zijn naam.

Thalia Vansaet werkte het podium af met Hidalgo van't Stelenshof (Tauber vh Kapelhof).

Dimitri volders met Con Amore Z vd Brouwershoeve (Cumthago C) en Britt Vajda-Dierckx met C'est La Vie Z (Chellano Alpha Z) vervolledigden de top vijf met een respectievelijk vierde en vijfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten.