Daem en Malherbe onverslaanbaar op de Costa Del Sol

Daem en Malherbe onverslaanbaar op de Costa Del Sol
Het klimaat op de Costa Del Sol lijkt Viktor Deam en Cassandre Malherbe goed te doen. Want ook deze week starten de beide ruiters weer met winst in Spanje!

Malherbe is niet te stoppen met haar 6-jarige Fee van het Cautershof (v. Bamako De Muze).  Vorige spong de amazone ook al een paar keer naar overwinning en vandaag opent ze de week met een zege. In het parcours over twee-fasen was ze in 27.91 seconden sneller als de Brit Graham Babes, die met Glencoe (v. Chellthago) wederom in de prijzen zit. De derde plaats ging naar een goed presterende Antonia Andersson en Clintino T Z (v. Clintissimo Z).

Daem was de man in vorm bij de rubriek voor 7-jarige springpaarden. Samen met de Australiër James Patterson-Robinsson deed hij van stuivertje wisselen. Daem pakte de overwinning met Carinja 18 (v. For Fashion in 29.72 seconden. Waarop Patterson-Robinson met Touche D'Allegresse in 30.18 seconden op de tweede plaats volgde.

Vervolgens zien we wederom Deam en Patterson Robinson achter elkaar staan in de kop van het klassement. Onze Belgische ruiter op de derde plaats met For President (v. Numero 1) en de Australier op plaats vier met Kastello (v. Echto van t Spieveld).

Daem deed het ook foutloos met  Grandino H  (v. Calvino Z) in de 6-jarige rubriek. Daar werd hij in 34.59 seconden tiende.

Kijk hier voor alle resultaten.