Daar is Marlyn Little weer terwijl David Malfait's voormalige Hunters Conlypso II zich in de kijker springt

Daar is Marlyn Little weer terwijl David Malfait's voormalige Hunters Conlypso II zich in de kijker springt
Marilyn Little is sterk op dreef in Tryon. Op zondag won de Amerikaanse nog de internationale driesterren Grote Prijs met Clearwater onder het zadel. Op donderdag won de amazone de openingsrubriek met de Clearway-zoon.

In totaal plaatsten tien combinaties zich voor de barrage. van deze 1.50m proef. Little klokte met ruim één seconde verschil af op Kent Farrington met Dublin (v. Cobra).  De Amerikaanse ruiter was met 40,076 seconden op de klok net iets sneller dan zijn landgenote Margie Engle met Royce (v. Cafe au Lait), die in 40,115 seconden finishten.




De rest van de top 5 werd afgewerkt door Sharn Wordley met Casper (v. Contender) en Beezie Madden met  Coach (v. Con Air). Beide combinaties bleven foutloos in de barrage, maar Wordley was met 40,806 seconden sneller dan Madden, die 41,475 seconden nodig had.

Nog maar enkele maanden vormen Lorcan Gallagher en Hunters Conlypso II (v. Contendro I) een paar. De combinatie plaatste zich op de zesde plaats. Hunters Conlypso II werd begin dit jaar nog uitgebracht door David Malfait.

Klik hier voor alle uitslagen