CSI Mechelen: Koen Vereecke sluit dag af met winst in B-piste

CSI Mechelen: Koen Vereecke sluit dag af met winst in B-piste
In de B-piste werd zonet de laatste proef van de avond verreden. In deze 1,40m rubriek kwamen 53 combinaties aan de start. Deze 53 ruiters namen het tegen elkaar in tegen de klok op in deze prijs 'Simon's Horse Shop'.

De winst ging naar Koen Vereecke. Hij was een overduidelijke winnaar. Met een tijd van 59,88 seconden reed hij zijn 11-jarige BWP-er Fetard de la Pomme (Querlybet Hero x Nabab de Reve) in 59,88 seconden naar de eindmeet. Hiermee was hij ruim sneller dan onze landgenote Chloe Vranken die met Elton Jones op de tweede plaats eindigde. Zij reed de 12-jarige Clinton ruin in 63,28 seconden naar de finish en liet hierbij alle balken in de lepels. Kim Thiry en de BWP merrie Givale v. Windheuvel (Winningmood vd Arenberg x Kannan) vervolledigden de volledig Belgische top drie. Ook zij lieten het hout ongemoeid en finishten in 63,92 seconden.

Petronella Andersson reed Mouse (Limbus x Grundyman XX) naar de vierde plaats. Thomas Leemans nam met Gracchus Dm (Wandor van de Mispelaere x Eros Platiere) de vijfde plaats voor zijn rekening. Hij liet alle balken ongemoeid en finishte in 67,20 seconden.

Klik hier voor de resultaten