Coulter snelt opnieuw naar winst in Sacramento

Coulter snelt opnieuw naar winst in Sacramento
Dit weekend wordt er niet alleen op Europese bodem gesprongen, ook in Amerika staan dit weekend verschillende CSI3* wedstrijden om het programma. In Sacramento, was het hoogtepunt van de avond een 1,40-160m rubriek met barrage. Acht combinaties slaagden erin om een foutloze eerste omlopen af te leggen en konden zich plaatsen voor de tweede ronde.

In die barrage was het Audrey Coulter die alle andere combinaties het nakijken geven. De leerlinge van Harrie Smolders sprong erg vlot door het parcours en finishte met Capital Cornardo (Colman) in 39,85 seconden. De tweede plaats ging naar Brazilië. Eduardo Menendez sprong net als Coulter een foutloze omloop. Hij reed zijn Catalina (Chacco Blue) in 40,84 seconden naar de finish en moest dus genoegen nemen met de tweede plaats. De top drie werd vervolledigd door Christoper Surbey. Hij finishte met Arezzo in 42,47 seconden.

Georgina Bloomberg was de vierde en laatste combinatie die erin slaagde om een foutloze barrage af te leggen. Zij reed Lilli in 46,40 seconden naar de eindmeet en eindigde zo op de vierde plaats. Richard Fellers sprong een erg snelle barrage met Flexible (Cruising) maar een springfout verwees hen naar de vijfde plaats. Jenni McAllister en Legis Touch the Sun (Neidon) vervolledigden de top zes.