Constant Van Paesschen imponeert met een tweede plaats in Oliva's Rankingproef

Constant Van Paesschen imponeert met een tweede plaats in Oliva's Rankingproef
In Oliva is de zon stilletjes aan het zakken terwijl Constant Van Paesschen tevreden terugblikt op zijn dag. In de 1.45m Longines Ranking proef haalde Van Paesschen de tweede plaats in het zadel van de 10-jarige Compadre van de Helle (Casall x Concerto II). De combinatie klokte foutloos af in 62,29 seconden in de proef op tijd. Enkel Frankrijk's Harold Boisset en Quolita Z (Quasimodo Z x Ramiro) deed het beter. Dit duo kruiste de eindmeet in de recordtijd van 61,84 seconden.

Hans-Dieter Dreher en de 9-jarige Cim Air (Con Air 7) vervolgde op de derde plaats na een foutloze omloop in 63,17 seconden. De top vijf werd afgewerkt door Petronella Andersson (Mouse, v. Limbus) op vier en Samantha McIntosch (Estina, v. Heartbreaker) op vijf.

Ook Hendrik Denutte haalde nog een prijs met Cassis van de Kranenburg (Toulon). De West-Vlaming klokte foutloos af in 65,22 seconden, goed voor de achtste plaats. Tal Milstein's amazone, Chloe Vranken deed het eveneens foutloos met Cortina 179. Deze combinatie stelde zich tevreden met de 13de stek.

 

KLIK HIER VOOR DE RESULTATEN