Charline Vandergeeten haalt laatste winst op eerste dag CSI Zandhoven

Charline Vandergeeten haalt laatste winst op eerste dag CSI Zandhoven
Na de 1.40m Prijs Equnews besloot het sportief programma van de internationale wedstrijd in Zandhoven gisteren met de éénster 1.20m en 1.10m. In de Prijs ASAP Trainingen, gebouwd op 1.20m hoogte haalde Dieter Vermeiren de beste Belgische plaats.

Vermeiren en de 7-jarige Mr Blue-zoon, Marco vd Weihoeve Z sprong naar de derde plaats. Enkel Zwitserland's Clara Bruchez met Classic Chocolate (v. Colander N) en Brendan Pennarun met Amikacine de Roxa deden het beter. De Zwitserse Clara sprong daarbij naar de winst.

De top vijf in deze rubriek werd afgewerkt door Olivier Boudewyns met Fun de Calissanne (v. Spotlight) op vier en MElissa Laenen met Firenze van de Withoeve (v. Eros Platiere) op vijf.

Belgen aan zet in de 1.10m


In de 1.10m éénster proef waren het de Belgische deelnemers die zich lieten opvallen. Charline Vandergeeten sprong daarbij naar de overwinning in het zadel van de 12-jarige Attack Z (v. Aertbreaker). Vandergeeten klokte foutloos af in 29,83 seconden en bleef zo nipt voor op NAthalie de Martin met Vaciende (v. Hors La Loi II). Coline Brants (Kaprice Z, v. Kashmir van SChuttershof) volgde op de derde plaats.

Axelle Druyts (Boalt Grandanto, v. grandeur) en Berenice Laurent (Day Dream IV, v. Ublesco) vervolledigden de top vijf met een respectievelijke vierde en vijfde plaats.