Caro Baerts en Nancy Campo imponeren op het Horse & Friends event

Caro Baerts en Nancy Campo imponeren op het Horse & Friends event
Op het Horse & Friends event was er zojuist winst voor Caro Baerts die hier met haar Carrera van de Kattevennen Z in het 2-fasen op de 1.10m in slechts 27.94 seconden dubbel foutloos wist te blijven.

Baerts bleef hiermee voor op Rhune Leenknegt die hier met Furie Z Picobello Dewulff Selection in 28.59 seconden naar de tweede plaats wist te rijden met eveneens een dubbele foutloze ronde. Voor Caro Belle de Hornois was er de derde plaats met haar Boalt Gradanto die hier rondkwam in 29.76 seconden.

De top vijf werd vervolledigd door Camille Boffin die hier met Igor naar de vierde plaats reed, gevolgd door Caro Baerts die hier met haar tweede paard ook nog eens op de vijfde plaats wist te eindigden. Dit deed ze met Kielan van het Meyershof.

Ook bij de ponies werd er gestreden in een 2-fasen parcours. De winst ging hier naar Nancy Campo die hier met haar Jolis Alexia een supersnelle ronde neer wist te zetten van 26.95 seconden. Zij wist hiermee voor te blijven op Seppe Wouters en zijn pony Marjolein met wie hij door de finish kwam in 27.53 seconden.

De derde plaats was voor Yoran Ons die hier met zijn L'Ementa van de Moorskeshoeve ook dubbel foutloos wist te blijven in 29.49 seconden. Hij werd gevolgd door Sophie Schmidt met Valentijn op de vierde plaats, terwijl Lotte Lambrichts naar de vijfde plaats reed met Cara D.J.