Bertholomé en Marien winnen in Sentower Park

Bertholomé en Marien winnen in Sentower Park
In Sentower Park werden gisteren naast de kleine Grote Prijs ook nog twee andere proeven gereden. De eerste proef die op het programma stond, was de 1,05m rubriek. In deze proef, die in twee fases verreden werd, kwamen 72 combinaties aan de start. Van die 72 combinaties was Julie Bertholomé de snelste. Met Elcoriano onder het zadel, sprong ze in 25,92 seconden naar de overwinning. Caro Baerts nam met Bacara de tweede plaats voor haar rekening. Ook deze combinatie liet alle balken in de lepels in finishte in 26,52 seconden. Kelly Vays volgende op de derde plaats. Met Gytha onder het zadel, klokte ze af in 27,39 seconden.

Jonas Gondelaers en Jacaranda eindigden op vier. Joyce Putseys en Galba vervolledigden de top vijf met een tijd van 27,70 seconden.

In de 1,15m rubriek ging de winst naar Vanessa Marien. Zij sprong met haar Enya van de Nachtegaele een foutloze tweede fase in 24,96 seconden. Hiermee deed ze beter dan Johny Geussens en Killer. Zij lieten het hout ongemoeid en finishten in 25,48 seconden. Brecht Goossens en King Des Bruyeres vervolledigden de top drie.

Nico Baerts (Maq Master Z) en Eva Jennen (Ilona van de Fruitkorf) eindigden respectievelijk op de vierde en vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten