Belgische topruiters bereiden zich voor op wereldtop in Madrid

Belgische topruiters bereiden zich voor op wereldtop in Madrid
Ook in het Spaanse Madrid staat er dit weekend topsport op het programma. Zo weten veel grote namen zich te verzamelen op het vijfsterren springevent wat de aankomende dagen zal plaatsvinden.

Zo zullen Sergio Alvarez Moya, Pilar Cordon, Eduardo Alvarez Aznar, Paola Amilibia, Gonzalo Suarez en Manuel Fernandez Saro het gaan uitvechten in de vijfster competitie. Zij nemen het onder andere op tegen Eric Lamaze, Harrie Smolders, Tiffany Foster, Scott Brash, Ludger Beerbaum, Christian Ahlmann, Marcus Ehning, Kevin Staut, Pieter Devos, Lorenzo de Luca, Denis Lynch en Laura Kraut en de huidige nummer een van de wereld Kent Farrington.

Voor België zijn het de volgende topruiters die zullen afreizen: Pieter Devos met Dream of India Greenfield en Espoir, Jérôme Guery die afreist met Garfield de Tiji Des Templiers en zijn topper Grand Cru van de Rozenberg, Nicola Philippaerts brengt zijn Chilli Willi en H&M Harley v. Bisschop met zich mee en Cindy van der Straten start met Balance 26 en Calvia. Igance Philips zal haar Jidona v. Dingenshof en Patoro de Guldenboom meebrengen.

Zij zullen het onder andere op moeten nemen tegen onze noorderburen die niet aleen Gerco Schröder met Glock's Cognac Champblanc N.O.P en met Glock's Lausejunge op pad sturen, maar ook Harrie Smolders met zijn toppaard Emerald N.O.P en Maikel van der Vleuten die twee van zijn succesvolle paarden mee zal nemen VDL Groep Idi Utopia en zijn VDL Groep Verdi TN N.O.P. Al met al beloofd het een spannende strijd te gaan worden in Madrid.

Bekijk hier de master list voor de 5 ster

Bekijk hier de master list voor de 1 ster