Belgische kampioenen Thierry Goffinet en Think Twice 111 Z winnen alweer in Geesteren

Belgische kampioenen Thierry Goffinet en Think Twice 111 Z winnen alweer in Geesteren
Op de CSI Twente in Geesteren (Nederland) laten onze landgenoten zich in elke proef van hun beste kant zien. Eerder vandaag werd er nog op 1 sterniveau een 1m25-rubriek in twee fasen verreden. Door het grote aantal deelnemers kregen we in deze proef twee klassementen. Zo waren de Belgische kampioenen Thierry Goffinet en de Zangersheide merrie Think Twice 111 Z (v. Toulon) de besten. Zij wonnen op overtuigende wijze in 24:50 seconden. Gisteren won

Whitney Sorensen nam met Vancouver (v. Orlando) eveneens de 1ste plaats voor haar rekening in 25:05 seconden. Voor Daphne Haarhuis (Raport) en Lisa Bongers (Arselina) was er een 2de plaats.

Op de 3de plaats zagen we Maurice van Vliet (Bondiro). Charlotte Philippe (Arizona) eindigde eveneens op de 3de plaats. Jens Nijs (Flying-Sam) behaalde nog een mooie 4de plaats.

Op 3 sterniveau werd er nog een 1m50-rubriek rechtstreeks op tijd verreden. Deze proef gold ook meteen als kwalificatie voor de Grote Prijs, die morgen verreden wordt. William Funnel sprong daarin naar de overwinning. Met Billy Angelo (v. Tangelo vd Zuuthoeve) won hij in 57:73 seconden.

Robert Vos en Carat (v. Cardento) behaalden voor Nederland een 2de plaats. Zij klopten af op 58:14 seconden. Gianni Govoni vervolledigde met Winn Winn (v. Chin Chin) de top 3.

Pieter Devos werd de beste Belg in de proef. Met de BWP ruin Haloubet Hitchcock (v. Baloubet du Rouet) behaalde hij een mooie 6de plaats.

Klik hier voor de uitslagen.