Belgische Hanna van HD en Tic Tac du Seigneur naar de winst op Pennsylvania Horse Show

Belgische Hanna van HD en Tic Tac du Seigneur naar de winst op Pennsylvania Horse Show
In Pennsylvania, Johannesburg blijven de Belgische paarden zich manifesteren. Gisteren sprong Couscous van Orti nog naar de overwinning, op donderdag avond was het Jonathon Millar die met de BWP-merrie Hanna Van HD (Nabab de Reve x Sanna) naar de winst snelde.

Samen met Daniel Van Hooydonck's klokte Millar foutloos af in 49,593 seconden. In het zadel van Ignace Philips' voormalige merrie bleef Millar Laura Chapot met Calafornia (v. Ultimo) voor.

Op de rug van de 10-jarige KWPN-merrie stopte Chapot de timer op 50,661 seconden. De merrie werd op een internationaal niveau opgeleid door Ashley Pulleyn. Francois Lamontagne volgde met de Nervoso-nazaat, Vigo MAssuere.

Jimmy Torano (Dutch Lady, v. Indorado) en Emily Moffitt (Harriri, v. Nabab de Reve) volgden op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

Katherina A. Dinan en Tic Tac du Seigneur grijpen hoofdrubriek


Katherine A. Dinan de 1m50 rubriek op haar naam geschreven van de drie sterren competitie. Met de 12-jarige Dougie Douglas (v. Ard VDL Douglas) won zij in een tijd van 33:28 seconden.

Paulo Sergio Mateao Santana Filho volgde met zijn KWPN ruin Taloubet (v. Baloubet du Rouet) op de tweede plaats in 33:60 seconden. Ben Maher en zijn sBs'er Tic Tac du Seigneur (v. Clinton) klasseerden zich op de derde plaats. Enkele jaren geleden werd Jerome Guery nog Belgisch kampioen met deze Tic Tac.
Nicole Walker en de BWP'er Falco van Spieveld (v. Toulon) namen de vierde plek voor hun rekening. Op de vijfde plaats kregen we Callan Solem met VDL Wizard (v. Gentleman).

De BWP'ers Hester (v. Wandor van de Mispelaere) en Chuckles (v. Cicero Z van Paemel) werden zesde en zevende met Lucy Deslauriers en Jordan Coyle. Hun oorspronkelijke namen zijn respectievelijk Fruhling van d'Avrije en Inshalla Von Rocherath.

Klik hier voor de uitslag.