Axane Denys en Jonas Vanhollebeke domineren WVUR weekend

Axane Denys en Jonas Vanhollebeke domineren WVUR weekend
De Drie Vijvers in het West-Vlaamse Adinkerke ontving afgelopen weekend de WVUR ruiters op zaterdag en de WVRF ruiters op zondag voor een regionale jumpingwedstrijd.

Op zaterdag was het Axana Denys die in de hoogste reeks, het 115, naar de overwinning sprong. Met Carlies Van De Waaienburg onder het zadel zette zij een foutloze tweede fase neer in 34.83 seconden. Lisa Dierickx stuurde haar Calvin eveneens foutloos rond. Met een tijd van 36.31 seconden waren zij goed voor de tweede plaats. Evelyn Haubourdin en Delilah volgden hen op de voet in 36.36 seconden. De top vijf werd afgewerkt door Victor Remaut (Maya Blue) en Stive Hoflack (Kieffer).

Het nummer 4 van de hoogste reeks, Victor Remaut, wist met Maya Blue naar de winst te rijden in de rubriek over een hoogte van 105. In dit parcours rechtstreeks op tijd vloog hij door de finish in 35.37 seconden. Hij was hiermee ruim 4 seconden sneller dan Michelle Van Zandweghe en Comme Ca Van Bost Z. Zij deden het foutloos in 39.74 seconden. Voor Thomas Thometcheck was er nog de derde plaats met K - Junior William in 39.87 seconden. Evelyn Habourdin en Delilah, de bronzen medaillewinnaars in de hoogste reeks reden deze keer naar de vierde plaats. Voor Vincent Van Loo was er de vijfde en zesde plaats met Fernhill Rua en Njord D'Es.

Klik hier voor meer resultaten.

Op zondag was de hoogste reeks er één over een hoogte van 110. Deze keer was Jonas Vanhollebeke de snelste. Met Kyara Vd Heksehoeve Stal Dhc kruiste hij de finish na een foutloze tweede fase in 37.06 seconden. Hij bleef Danny D'Argent en Monster INC voor. Ook deze combinatie kwam foutloos over de eindmeet en dit in 37.8 seconden. Voor Maxim Cruydt was er met Iris Gamay Deleersnijder een derde plaats. De laatste dubbel foutloze combinatie was Naomi Schmidt en Caesar. Zij waren goed voor de vierde plaats. Ook Maxine Mergaert en Cassis Du Bois Pinchet lieten alle balken in de lepels. Zij kregen echter één punt aangerekend voor tijdsoverschrijding en belandden zo op de vijfde plaats.

Klik hier voor meer resultaten.