Autumn MET: Opnieuw winst voor Dominique Hendrickx in rankingproef

Autumn MET: Opnieuw winst voor Dominique Hendrickx in rankingproef
In Oliva wordt nog steeds op 2-sterrenniveau gesprongen. Het hoogtepunt van de avond was de Longines Ranking class die over een hoogte van 1,45m gesprongen werd. 72 combinaties traden aan in deze proef met barrage.

Uiteindelijk was het opnieuw onze landgenoot Dominique Hendrickx die met Bacardi Les Hauts (v. Rexar du Houssoit) naar de overwinning reed. Zij legde een foutloze barrage af in 40,19 seconden. De tweede plaats ging naar Edwin Smits. Deze Zwitser reed Copain du Perchet CH (v. Conteur) in 41,01 seconden naar de eindmeet en liet daarbij alle balken in de lepels. Louise Whitaker vervolledigde het podium. Samen met Ruby VIII (v. Balou du Rouet) sprong ze een foutloze ronde in 41,16 seconden.

Louise Simpson eindigde op de vierde plaats. Ook zij sprong een foutloze ronde met Unex Chamberlain Z (v.Chellano Z) en finishte in 41,28 seconden. David Simpson maakte de top vijf compleet. Hij reed de snelste tijd (39,47 seconden) maar een springfout verwees hem en Chessy 17 (v. Cellestial) naar de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten