Audrey De Bock op herhaling in Sint-Niklaas

Audrey De Bock op herhaling in Sint-Niklaas
Vorig jaar won Audrey De Bock de 'Beker van Oost-Vlaanderen' op het recreatiedomein De Ster in Sint-Niklaas. Afgelopen zondag won de jonge amazone op diezelfde locatie de Grote Prijs (1m25) van de HROV wedstrijd 'Ster Hippique'.

Net als in de Beker vorig jaar kon zij ook nu weer rekenen op haar topper Domino. In een barrage met maar liefst 27 combinaties waren zij de snelste in een tijd van 37:52 seconden.
Joris Vergauwen nam plaatsen 2 (Hypoliet vd Koelaar - 38:21) en 3 (Foxy Lady - 39:07) voor zijn rekening.
Carolien Buyens was goed voor de 4e plaats met Harlequine Tibri. Axel Wuytack en I Can Do It-p eindigden op de 5e plaats.

In de Kleine Grote Prijs (1m20) was de winst voor Benny Van De Walle met Emerald MB. Tim Van Den Broeck en Javanna van de Torredreef werden 2e voor Karen Verhulst en Un Winsconsin.
Steven Vermeir en Qarrincha STB Z wonnen de andere 1m20 reeks. Femke D'Hoore en High Wind van 't Schrijberg eindigden op de 2e plaats. De 3e plaats was voor Anthony Wellens met Jamara van de Moortelshoeve.

Niki Geenens won haar wekelijkse proef, dit keer met Gazelle van de Vaelenberg over een hoogte van 1m15. Steven Vermeir (Qarrincha STB Z) en opnieuw Geenens (Helios vd Spelonckhoeve) vervolledigden de top 5.
Sharon Janssens (Cherie) en Dirk De Vis (Halvara van Klapscheut) wonnen de 1m10 reeksen.

Klik hier voor de uitslagen.

FRA_6047B FRB_0125B