Domien Michiels wint de Prix St Georges in Massenhoven

Domien Michiels wint de Prix St Georges in Massenhoven
Terwijl er op het Hippisch Centrum De Jong in Massenhoven de proeven van de Beker van België plaatsvonden, stonden er ook enkele nevenproeven op het programma. Zo waren er zondag nog de Prix St Georges, de Grand Prix, de Inter B en de Grand Prix U25.

In de Prix St Georges ging de overwinning naar Domien Michiels. Met Bing Bing (v. Tango) kreeg hij van de jury een totale score van 70.066%. Annabel Van Laere werd tweede met de Jazz-nakomeling Cazz. Voor hun proef kregen ze in totaal 67.368%. De derde plaats was voor Anne Ponsaerts en Carrera (v. United) met een totale score van 66.908%.

De Nederlandse Jeannette Haazen reed in de Grand Prix met Dabanos D'o4 (v. Abanos) naar de winst. De reeds 62-jarige amazone wist een mooie proef te rijden die beloond werd met een score van 68.933%. De winnares van de Beker van België bij de seniors, Katrien Verreet wist ook in deze proef een mooie prestatie neer te zetten. Met Gailliani Biolley (v. Sir Donnerhall) reed ze naar een totale score van 66.800% en werd ze zo tweede. De derde plaats was voor David Engelen en Royal Rubinstein (v. Rubin-royal) met 65.067%.

In de Inter B won Kris Schepkens de proef met de Flemmingh-nakomeling Vladimir. Hij kreeg van de jury 62.460% voor zijn proef.

Nico Nyssen reed met Sauvage (v. Havidoff) naar de winst in de Grand Prix U25. Hij behaalde een score van 61.124%. Hij bleef zo Denis Bervoets en Chin Chin (v. Collin L) voor, die een totale score van 61.008% kreeg.

Klik hier voor de resultaten.