Alex Granato wint met Carlchen W de Challenge Cup in Wellington, Olivier Philippaerts naar elfde plaats

Alex Granato wint met Carlchen W de Challenge Cup in Wellington, Olivier Philippaerts naar elfde plaats



Zojuist werd er op Amerikaanse bodem de FEI $35000 Equinity WEF Challenge Cup verreden. Hier was er winst voor Alex Granato in het zadel van zijn Carlchen W (v. Chacco-Blue) met wie hij in een tijd van 65.03 seconden de concurrentie voor wist te blijven.





Zo verwees hij Beezie Madden naar een tweede plaats. Madden zadelde haar Con Taggio, een nakomeling van Contagio, die ze hier rond wist te sturen in 65.81 seconden. De amazone bleef op haar beurt voor op Richie Moloney en zijn Ypaja Yando die hier in 65.93 seconden naar een derde plaats wisten te rijden.



Verder zagen we op een vierde plaats wereldruiter Mclain Ward in het zadel van HH Callas (v. Albatros 86) die hier in 66.05 seconden rondkwamen, gevolgd door een vijfde plaats van de Ier Darragh Kenny met zijn Team de Coquerie met wie hij een tijd noteerde van 66.23 seconden.



Het beste Belgische resultaat kwam van Olivier Philippaerts die nog altijd van de zon in Florida geniet. Vandaag noteerde hij in het zadel van H&M Ikker (v. Ogano Sitte) een elfde plaats in 68.54 seconden.