Sterke Jorinde Verwimp noteert tweede plaats in Prix St. Georges Lier

Sterke Jorinde Verwimp noteert tweede plaats in Prix St. Georges Lier
In de Prix St Georges vanavond op het CDI Lier is het de Nederlandse amazone Danielle Heijkoop die de concurrentie voor weet te blijven. Samen met haar Daula (v. Gribaldi) wist ze naar een mooie score te rijden van 72.941%.

Daarmee bleef ze voor op Jorinde Verwimp die samen met haar Kastar Hof Ter Zeedycke D'12 (v. Game Boy D10) naar een tweede plaats wist te rijden. De combinatie kreeg daarbij van de jury een totaal van 71.441%. De Nederlandse Jose van Haaren voltooide het podium door met haar Atomic Dance, een nakomeling van Royal Dance, naar een derde plaats te rijden met een score van 71.088%.

Voor België zagen we vervolgens Katrien Verreet op de vierde plaats met  Bailamos Biolley (v. Sir Donnerhall I) met wie ze een totaal van 71.029% bij elkaar wist te rijden, gevolgd door een vijfde plaats van de Deense Nanna Skodborg Merrald die met Goerklintgaards Quater Boy 69.853% bij elkaar reed.

Verder zagen we een zevende plaats voor Fanny Verliefden in het zadel van Elroy met wie ze een score bij elkaar reed van 69.147%.

 

Klik hier voor alle resultaten