Seppe Wouters en Sacha Beghuin scoren in Zuidwolde

Seppe Wouters en Sacha Beghuin scoren in Zuidwolde

De jeugd maakt zich op voor de Nations Cup wedstrijd in Zuidwolde. De Belgische combinaties blijven er sterk scoren. Nadat Seppe Wouters eerder deze week al won, sprong hij in de 1.30m ook nog op het podium. In de 1.40m Small Tour hield Sacha Beghuin de Belgische eer hoog.

De 1.40m Small Tour kwam op naam van Mikolaj Baranski. De Pool dook als enige foutloos onder de 36 seconden met de 8-jarige ruin, Juggle Baraka (Etoulon VDL). De ruin werd in 2017 nog via Veiling Dronten verkocht. Het paar bleef net geen seconde voor op lokale amazone, Skye Morssinkhof met onder het zadel de negenjarige dochter van Baloubet du Rouet, Baloubelle 5. Aleksandra Kiernowska werkte het podium af met de 12-jarige Corleano (Conthargos).

Net buiten het podium strandde Sacha Beghuin met Stal Van Beek's 10-jarige zoon van Elvis ter Putte, Elcup Van Beek II Z.

Seppe Wouters blijft scoren

Eerder won Seppe Wouters al op Nederlandse bodem. De Limburgse jeugdruiter voegde er in de afsluitende 1.30m rubriek nog een podimplaats aan toe. Samen met Kegerona Van Beek (Fantomas de Muze). Proefwinst kwam op naam van Daphne Giunti met onder het zadel de achtjarige Touche D'Arrogance (Rash R). Net buiten het podium strandde Louis Lambrecht met de 11-jarige Ziggy Stardust Z (Zandor).

Alle uitslagen