Sander Kenis, Sarah Verhamme en Steve Auwers springen naar het podium in De Peelbergen Competitie

Sander Kenis, Sarah Verhamme en Steve Auwers springen naar het podium in De Peelbergen Competitie

In de Peelbergen Competitie XL deden diverse Belgen het goed op zaterdag. Zo konden Sander Kenis, Sarah Verhamme en Steve Auwers allemaal op het podium raken in de hogere proeven. 

Klasse ZZ

Sander Kenis werd tweede met Plotter Z (Plot Blue) in deze proef. Enkel de Nederlandse Beau Schuttelaar was sneller; zij won met Fuji (Ustinov) in 32,75 seconden. Sandra Klaessen werd derde voor Nederland met Donna Kitona (Landino), Miranda Harrington stuurde Ghandi (Baltic) naar de vierde plaats. Sander Kenis kon met Milana (Inshallah de Muze) ook vijfde worden. 

Klasse Z 

Joost Martens wist deze proef te winnen voor het gastland. Dat deed hij met Butterfly (Bennington). Martin Sterzenbach werd tweede met Lucky Luke (Lord Z) voor Duitsland, Necmi Eren zorgde voor een Turkse derde plaats met E Touch M (Canturano). Johnny Stevens pakte de vierde plaats voor België met Elektra Z (Elegance M). Jan Van Dyck finishte als zesde. 

Klasse M

De Roemeense Lisa Candin stuurde Ludwig Z (Last Man Standing) naar de eerste plaats, Sarah Verhamme werd tweede met Deauville Brimbelle Z (Darco) voor België. Steve Auwers greep de derde plaats met Incredible voor ons land. 

Klik hier voor alle resultaten.