Anne Claire Breton en Charlotte Philippe overheersen in FSA Finals van Sentower Park

Anne Claire Breton en Charlotte Philippe overheersen in FSA Finals van Sentower Park

In het Sentower Park gaan dit weekende Future Stars Academy Finals door. De finale voor zevenjarige paarden werd er gewonnen door Anne Claire Breton.

Finale zevenjarige paarden

Anne Claire Breton stond na de finale van gisteren aan de leiding in het finale klassement met Secret of Love du Toultia Z, een dochter van Sandro Boy. De Canadese verzamelde een totaal van 59 punten. Jonny Geusens en Diamond Z (Diamant de Semilly) werden tweede met 58 punten. Op de derde plaats zien we Gilles Dunon met Norion vd Start, Nola vh Verloren Goed (Bamako de Muze) werd onder hem vierde. Stijn Robeyns greep de vijfde plaats met Chably Z (Comilfo Plus).

In de finaleproef van gisteren zelf won Georges Trulemans met Havane GP du Bois Madame (Conterno Grande). 

Finale zesjarige paarden

Charlotte Philippe straalt bovenaan de definitieve ranking van de reeks voor zesjarige paarden. Met Electro vd Kromsteeg Z (Emerald) verzamelde ze 84 punten en staat zo maar liefst 20 punten voor op Guy Janssens met Oxana AEG (Indoctro). Toon Clemens reed Orchidee van Dorperheide naar de derde plaats. 

Bart Anthonissen won de finaleproef gisteren met Orange Juice Castanoo (Apple Juice). 

Finale vierjarige paarden

Ook hier overheerste Charlotte Philippe. Met Qwerty (Floyd van Schore) nam ze de leiding met 56 punten, Guy Janssens volgde met Energy van 't Breezerhof Z (Emerald) op de tweede plaats. Lien De Dycker en Orchid's Emmelyi (Orchid's Cestanii) werden derde. 

1,10m

Deze hoogste proef van de elitereeks werd gewonnen door Mirthe Ons met Hamlet E (Heartbreaker). Marion Jobe volgde met Hades (Indoctro) op de tweede plaats, Nyssa Ganiu en Eastern River (Berlioz) finishten als derde.

Klik hier voor alle resultaten.