Robin Vermeir en Marthe-Louize Dieu houden Belgische eer hoog in ponyrubrieken van Fontainebleau

Robin Vermeir en Marthe-Louize Dieu houden Belgische eer hoog in ponyrubrieken van Fontainebleau

In Fontainebleau heeft de Belgische springjeugd er al een uitstekende dag opzitten in de Nations Cup wedstrijden. Maar ook in de nevenrubrieken scoorde de jeugd zeer sterk. Bij de pony's konden de twee amazones Robin Vermeir en Marthe-Louize Dieu de Belgische eer alvast hoog houden! 

Robin Vermeir net naast podium in CSIOP 1.30m 

In de CSIOP rubriek kregen de pony-ruiters een parcours over de hoogte van 1.30m voorgeschoteld. Winst was er voor Tabitha Kyle met Atomic De Bary die de te kloppen tijd van 63,00 seconden neerzette. Nohlan Vallat en Daenerys D'Hurl'Vent volgden op twee in 65,03 seconden. Lou Ezguerra en Cupidon D'Hurl 'Vent vulden de top drie aan met een tijd van 66,75 seconden. 

Robin Vermeir en Extrait De Tatowin De Tinmont hielden de Belgische eer hoog en eindigden vierde. Lou Ann Beraud en Ungaro Of Qofanny namen genoegen met de vijfde plek. 

Marthe Louize Dieu scoort sterk in CSIP 1.25m 

In de CSIP 1.25 proef zette Marthe-Louize Dieu een ijzersterke prestatie neer met Swarovski. Het duo finishte tweede in een tijd van 38,20 seconden. Anna White snelde met Red Star Optimus in 37,66 seconden naar de eerste plaats. Fralin Prune kon rekenen op Dragibus Du Rouget om de top drie aan te vullen met een tijd van 38,77 seconden. 

Plaatsen vier en vijf waren er voor Tilly Bamford met Lapislazuli en Heloise Gruson met Chipie Meniljean.

Klik hier voor de resultaten.