Robin Van Thillo en Q-Jewel's Touch of Quality zijn sterkhouders in 1.40m Lier!

Robin Van Thillo en Q-Jewel's Touch of Quality zijn sterkhouders in 1.40m Lier!

In Lier is het aftellen naar de 1.45m Grote Prijs. Deze ochtend werd alvast een 1.40m opwarmer verreden. In deze 1.40m rubriek hield Santiago Diaz Ortega de concurrentie achter zich met Jos Lansink's Jump For Joy (Cascadello). Robin Van Thillo bleek de Belgische sterkhouder.

De Colombiaanse springruiter sprong in deze CSI2* rubriek met slechts 7 honderdsten van een seconde verschil, naar de winst. Het duo werd opgevolgd door Przemyslaw Konopacki die met Expression'Quill (Un Dollar de Blondel), Jack Ansems naar de derde plaats verwees.

De Nederlander vervolledigde de top drie in het zadel van de achtjarige BWP-merrie, Queen van het Voortveld (Andiamo Z).

Net buiten de top drie volgde Robin van Thillo met Q-Jewel's Touch of Quality (Kannan) op een vierde plaats. De top vijf werd afgewerkt door Dimme D'Haese en Karen Polle's Baccarat du Tertre (Putch des Isles).

Net buiten de top vijf volgde Anthony Wellens met Benny Van de Walle's Da Silva Van 't Schaaphof Z (Diamant de Semilly) voor Abdel Said en Darling de l'Angevine (Air Jordan).

Uitslag