Pieter Clemens in de schijnwerpers van de 1m45 in Oliva!

Pieter Clemens in de schijnwerpers van de 1m45 in Oliva!

In de 1.45m Gold van deze ochtend in Oliva, wist Pieter Clemens met Dax 68 (Dinken, gefokt door Dirk Georg Jessen) naar de vierde plaats te rijden.

Pieter Clemens kon met Dax 68 (Dinken) in de 1.45m Gold na twee foutloze rondes, op een tijd van 26.26 seconden door de chrono rijden. Wat het duo een mooie vierde plaats opleverde. De achtjarige ruin is een nakomeling van Dinken en werd gefokt door Dirk Georg Jessen. 

De winst in deze proef ging naar Mariano Martinez Bastida met Zangersheide-hengst Quark de Preuilly Z (Quaprice Bois Margot). De tweede plaats was voor Stephan de Freitas Barcha met Chevaux Nutreal Hex Lup Imperio Egipcio (X-Rated GMS). Sophie Evans kreeg met Csio Bel (Thinka's Boy) brons.


Tess Lecomte haalt brons in 1.10m Bronze! 
Samen met Khala du Pont-Rihen (Boyfriend du Seigneur) wist Tess Lecomte naar het brons van de 1.10m te rijden. De Zangersheide-merrie is een nakomeling van Boyfriend du Seigneur, en werd gefokt door Patrick Donnay. Het duo moest Charlotte Bathgate met Daphne Douglas (Douglas) voorlaten. De eerste plaats in deze proef was voor Harmen Lily Lindsay met Trance Dance Fancy Pants (Lynsey Tough). 



Bekijk hier de resultaten