Pro Tour Peelbergen: Een overzicht van de vrijdag

Pro Tour Peelbergen: Een overzicht van de vrijdag

Winst was er voor Hanne Mertens en Wim Aegten. Verder ook nog goed genoteerde Belgen in onder andere de reeksen voor jonge paarden. Een overzicht:

In de jonge paarden was de overwinning bij de 7-jarigen voor Wim Aegten. Hij reed er de Tsar Hero-zoon Tofino AZ naar de winst. Nog 2 landgenoten vinden we op vier en vijf. Vier was weggelegd voor Catherine Gustin en Darling des Bruyeres (V. Diamant de Semilly), vijf ging naar Eline Goethals en Konita HX (V. Vingino). 

Bij de 6-jarigen vinden we Senne Thomas terug op vier, samen met Qupido vd Grote Haart (V. Tangelo van de Zuuthoeve). Zij werden op de voet gevolgd door Thibault Vermeulen en Queverte Ferann (V. Elvis ter ¨Putte), zij reden er naar de vijfde plaats. 

In de reeks voor 5-jarigen was er nogmaals een notering voor Catherine Gustin. Zij deed met Little Girl du Vent (V. Kannan) net iets beter en kon er tweede eindigen. Zowel drie als vijf was voor Geoffrey Cobbaut, met Red Star (V. Magic) en Roman (V. Aganix du Seigneur). 

In de 1.20m rubriek kon Hanne Mertens de overwinning op haar naam schrijven met Jessy Belle de Muze (V. Denzel van 't Meulenhof). Ook Thibault Vermeulen vinden we terug in deze klassering, ditmaal op de derde plaats met Boy's Petit Ferann (V. Boyfriend du Seigneur). 

In de hoogste rubriek op vrijdag moet Geoffrey Cobbaut met Lambada (V. Edjaz van 't Merelsnest) na zijn eerdere overwinning op donderdag genoegen nemen met plaats twee. Verder vinden we Mertens en Mochito van de Mishagen (V. Emerald) nog op plaats vier. 

Bekijk hier alle resultaten