Pius Schwizer niet te kloppen in CSI5* Gothenburg

Pius Schwizer niet te kloppen in CSI5* Gothenburg

In Gothenburg werd zonet een CSI5* rubriek over een hoogte van 1m45 beëindigd. Ruiters vochten het onder elkaar en tegen de klok uit en er was één overtuigende winnaar: Pius Schwizer.

De Zwitser toonde nog maar eens waarom hij één van de snelste ruiters van de wereld is door met Cas (v. Casall) een pijlsnelle ronde af te leggen. Hij kwam na 51,23 seconden over de eindmeet en liet hierbij alle balken in de lepels. Geen enkele andere ruiter slaagde er zelfs maar in om die tijd te evenaren. 

De tweede plaats ging naar de Britse Louise Saywell. Zij reed Sharp Image (v. Calvados Z) to the finish line in 55,96 seconden. Geir Gulliksen nam de derde plaats voor zijn rekening. Hij klokte met Arakorn (v. Cantos) af in 56,51 seconden en liet hierbij alle balken in de lepels.

De Zweed Peder Fredricson is dit weekend al in erg goede doen geweest in Gothenburg. Hij eindigde dit keer op de vierde plaats met H&M Crusader Ice (v. Cabachon). Victoria Gulliksen en Eracantos (v. Cantos) eindigden op de vijfde plaats. 

Klik hier voor de resultaten