Vijfde plaats voor Mike van Belle onder de Spaanse zon

Vijfde plaats voor Mike van Belle onder de Spaanse zon

Mike van Belle is er zonet in geslaagd om in de rubriek voor 5-jarige paarden in Valencia een vijfde plaats te behalen. Hij rekende hiervoor op Cobelensky Z (f. Cornet Obolenksy). De ruin tikte weliswaar één balk uit de lepels in de tweede fase, maar deze prestatie bleek genoeg om de vijfde plaats in de wacht te slepen. 

5-jarigen 1m15

De winst in deze rubriek ging naar Christian Fioravanti. Hij reed Brewster Vd Brouwershoeve Z (v. Balou du Rouet) naar de finish in 38,22 seconden en liet hierbij alle balken in de lepels. Hij nam naast de eerste ook de tweede plaats voor zijn rekening. Dit keer haalde hij Paxcristo Van'T Laarhof (v. Dieu Merci van T&L) van stal om in 38,40 seconden naar de eindmeet te rijden. Die tweede plaats was trouwens een ex aequo met de Spanjaard Luis Franco Martinez. Zijn merrie Antara stopte de chrono op exact dezelfde tijd. 

De vierde plaats was voor Elliot Dowler. Hij reed Klasse Dream Ryal.K naar de finish in 39,89 seconden. 

CSI1* 1m10

In het 1m10 dat eerder vandaag gereden werd, slaagde Maxine Gaelens erin om een mooie achtste plaats te behalen. Zij reed Florenne-M.L. (v. Castelino vd Helle) naar de finish in 31,12 seconden. De winst ging in deze rubriek naar Jemima Finlay en Portland Flight (v. Errigal Flight)/ Adrey Guyto (Athos Leam Pondi) en Elisabeth Guyot (Bangkok de Mars) vervolledigden de top drie.

CSI1* 1m30

Ook in het 1m30 kon één van onze landgenotes zich in de kijker rijden. Lola de Braekeleer reed Morzine de La Pomme (v. Norton d'Eole) in 31,68 seconden naar de finish wat haar de vierde plaats opleverde. Gonzalo Busca Roca en Vintage d'Authuit (v. Quidam de Revel) namen de overwinning mee naar huis. Zij stopten de chrono na 27,76 seconden. Mariano Martinez Bastida en Kavallo S (v. Der Senaat 111) eindigden op de tweede plaats. Laura Roquet Puignero (Gaga Puigroq) eindigde op de derde plaats. 

Alice Lindgren en Call Me Baby Quick PS (v. Conthargos) eindigden op de vijfde plaats.