Pascale Haep Belgische sterkhouder Youngster Tour Opglabbeek

Pascale Haep Belgische sterkhouder Youngster Tour Opglabbeek

In Sentower Park werd er zonet een rubriek voor 7- en 8-jarige paarden verreden. De winst ging naar de Fransman Gregory Cottard maar ook Pascale Haep kon zich in de kijker rijden. Zij nam zowel de vijfde als de zesde plaats voor haar rekening. Voor de vijfde plaats rekende ze op Happy Melody de la Defliere (v. Button Sitte), voor de zesde plaats haalde ze Chartraine Pre Noir van stal. 

Cottard reed Draupnir de Camali naar de overwinning. Het duo sprong een foutloze ronde en de Rock'N Roll Semilly merrie klokte af in 28,18 seconden. Antonia Platt en Imerald-S (v. Emerald) eindigde op de tweede plaats. Zij hielden alle balken in fe lepels en finishten in 30,21 seconden. Emma Stoker en Nazarine vd Axelhoeve (v. Emerald van't Ruytershof) eindigden op de derde plaats. 

Janne Friederike Meyer-Zimmermann en Quim 2 (v. Quiwi Dream) vervolledigden de top vijf op de vierde plaats.

Klik hier voor de resultaten

1m20

In het 1m20 spring Lien van Ende naar een top vijf klassering. Zij hield de nul op de teller met Decadence v't Oud Molenhof Z (v. Don Blomme V. Sappenleen) onder het zadel en klokte af in 27,71 seconden. Dit leverde haar een vijfde plaats op. Martin Reznicek ging met de overwinning aan de haal. Hij hield de nul op de teller met Casichacco (v. Casiro 3) onder het zadel en klokte af in 24,96 seconden. Scarlett Ward en Chianti Rufina (v. Con Capitol) eindigden op de tweede plaats. Zij sprongen een foutloze ronde in 25,94 seconden. Alexandra Crown en Basic (v. Silverstone) vervolledigden het podium.

Klik hier voor de resultaten