Oliva: Klasseringen voor Andres Vereecke, Koen Vereecke en Ludo Philipaerts in 1.45m LR

Oliva: Klasseringen voor Andres Vereecke, Koen Vereecke en Ludo Philipaerts in 1.45m LR

In het Spaanse Oliva blijft familie Vereecke sterk presteren. Ook Ludo Philippaerts was terug te vinden in de top tien. 

Voor de tweede dag op rij was de overwinning voor Harold Boisset. De Fransman reed met Katinka vh Valenberghof (Corland) in 26,37 seconden naar de overwinning. Harry Charles was slechts drie honderdsten van een seconde trager en werd zo met Valkiry de Zance (Diamant de Semilly) tweede. De Franse Megane Moissonnier en haar Aramusse (Elan de la Cour) worden met 27,04 seconden derde. 

Andres Vereecke staat op vier met d'Artagan RR (Diamant de Semilly), Nicolas Delmotte en Citadin du Chantellier (l'Arc de Triomphe) worden vijfde. 

Koen Vereecke valt met Donna Vd Windeweg Z (Diamant de Semilly) net buiten de top vijf en wordt zesde. Ludo Philippaerts kon voor de elfde plaats rekenen op Mr. Idol S. 

Tenslotte wist Freddy Demuynck het brons mee naar huis te nemen in het 1.30m met Armageddon vh Leeuwerikenhof. Marina Bich won de proef met Diva de Chassagne (Sisley de la Tour Vidal) in 64,11 secoden. Lola Brionne werd tweede met Valiant des Charmes in 65,13 seconden. 

De top vijf werd vervolledigd door Heinz Koella met Arabesque d'OR (Nippon d'Elle) en Hannah O'Shea met Ciao Bella (Triomphe de Muze).