Niki Geenens wint in Opglabbeek

Niki Geenens wint in Opglabbeek

In Sentower Park werden op zondag twee selecties voor de JIM verreden. De hoofdrubriek van de dag was een 1m20 en die werd gewonnen door Niki Geenens; Zij reed Helios van de Spelonckhoeve (v. Dulf van den Bisschop) foutloos naar de finish in 23,13 seconden.

Hiermee bleef ze Kaat Pluymers voor die met Cheyenne vd Berkenen Z (v. Cadance van't Gelutt Z) op de tweede plaats eindigde. Ook zij slaagden erin om de nul te behouden en stopten de chrono na 23,46 seconden. Chloe van Hove en Queen S Z (v. Quasimodo Z) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 24,94 seconden. 

Nette Clerckx (Cataluna Vdh Z) en Sacha Marissen (Hercules S) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

1m10

In het 1m10 reed Daphne Steenssens naar de overwinning. Zij rekende op Etna E (v. Bon Ami B) om in 27,76 seconden een foutloze ronde te springen. Jill van Wesel en Chayan Z (v. Clinton I) volgden op de tweede plaats. Van Wesel nam met Diacan PS ook de derde plaats voor haar rekening na een foutloze ronde in 29,65 seconden. 

Kyana Vranken (Nestor) en Mirte Meessens (Double Trouble) eindigden respectievelijk op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor de resultaten