Brecht Goossens laat alle concurrentie achter zich in hoofdnummer KR

Brecht Goossens laat alle concurrentie achter zich in hoofdnummer KR

Bij de KR werd er dit weekend voor een laatste keer outdoor gesprongen. In het 1m20 reed Brecht Goossens naar de overwinning. Hij sprong een foutloze ronde in het zadel van Vantast en klokte af in 31,11 seconden. 

Gauthier Mercednier en Hobbit du Houmier volgden op de tweede plaats. Zij kwamen niet in de buurt van het hout en finishten in 31,53 seconden. Birthe Goossens en Hope vd Bakkershoeve volgden op de derde plaats na een foutloze ronde in 32,19 seconden.

Voor Gregory Vos (Inara S Z) en Damien Doyle (Great Thing) was er respectievelijk een vierde en vijfde plaats.

1m15

In het 1m15 domineerde Jonas Gondelaers. Hij reed zowel naar de eerste als naar de tweede plaats. Voor de eerste plaats rekende hij op Jacaranda, voor de tweede plaats haalde hij Nadence van't Gelutt van stal. Jorne Schroyen en Asta vh Langveld Z vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 33,91 seconden. 

Gauthier Mercenier (Upper Junior du Tumulus Z) en Gregory Vos (Akihito JT Z) vervolledigden de top vijf. 

1m15 zondag

Ook op zondag werd er een 1m15 rubriek gesprongen. Dit keer reed Laurent Nuyens naar de overwinning in het zadel van In The Mood van het Wimpelhof. Het duo sprong een foutloze ronde en klokte af in 31,09 seconden. Sacha Beghuin eindigde zowel op de tweede (Olympic van het Merrethof) als op de derde (Mc Gregor) plaats. 

Guy Bruyninckx (Olijfje van het Wilderhof) en Lore Pasteels (Eminent van het Wilderthof) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten