Niels Verwerft pakt goud in Grote Prijs van Stal Ceulemans

Niels Verwerft pakt goud in Grote Prijs van Stal Ceulemans

Op de K.VOR Groentenjumping bij Stal Ceulemans, werd op zondag het weekend besloten met een 1.25m/ 1.30m Grote Prijs. Met slechts zes dubbel foutloze combinaties van 63 deelnemers, was het Niels Verwerft die er aan het langste eind trok en de GP op zijn naam schreef. 

Niels Verwerft kon rekenen op de vosse merrie Mallika Van De Neerheide (v. Emerald Van 't Ruytershof) om in 43,21 seconden de concurrentie ver achter zich te laten. Nico Van Der Plaetsen zat Verwerft op de hielen maar kwam kwam 0,94 seconden tekort om de eerste plaats te bemachtigen. In het zadel van zijn trouwe My Secret Of Usie T (v. Emerald Van 't Ruytershof) finishte hij tweede in 44,15 seconden. Niels Andries kon rekenen op Ocoucha VD Bisschop (v. Echo Van 't Spieveld) om de top drie aan te vullen in 44,31 seconden. 

Lauranne Spits en Tender Van De Kleiberg Z (v. Tangelo van de Zuuthoeve) eindigde vierde op eigen bodem. Mario Caluwé en Chiquita (v. Clarimo) volgde op de vijfde plaats. 

Nico Van Der Plaetsen en My Secret Of Usie winnen hoofdnummer van zaterdag 

Op zaterdag vormde de 1.25m speed class het hoofdnummer van de dag. Nico Van Der Plaetsen en My Secret Of Usie T (v. Emerald Van 't Ruytershof) snelden er naar de overwinning. Emma Gilgemyn en Happy Lady de Winghe (v. Lancer ii) volgden op twee. Het brons was voor Elke Vermeiren en Gequan vd Bartvelden (v. Cupido). 

Plaatsen vier en vijf waren voor Nils Vanhees met Jefuptricia Van Beek Z (v. El Salvador) en Charlotte Rooms met Positif Van 't Paradijs (v. Bamako de Muze). 

Danny Van Es en Hamilton niet te kloppen in 1.25m van vrijdag 

Op vrijdag was Danny Van Es weer de kaper op de kust voor de hoofdprijs! In de 1.25m proef verzekerde hij met Hamilton (v. Contact vd Heffinck) de overwinning in deze hoofdrubriek. Kim Colaers en C. Amelusina R20 (v. Mermus R) volgde op twee. Evi Peeters kon rekenen op Nirvana Van Het Heikanthof (v. Emerald N.O.P.) om de derde plek in te nemen. 

Ellen De Swert en Cantchelaro (v. Chagall van de Burggrave) eindigde vierde en werd opgevolgd door Jan Caers met Coming Home Z (v. Calvaro Z) op vijf. 


Klik hier voor de resultaten. 

Foto: FB Groentenjumping