Kyle Cuypers pakt twee keer goud in hoofdnummer van Sint-Joris Alken

Kyle Cuypers pakt twee keer goud in hoofdnummer van Sint-Joris Alken

Kyle Cuypers bleek in énorm goede doen te zijn afgelopen weekend en verzekerde op zowel zaterdag als zondag de eerste plaats in het 1.20m hoofdnummer van Sint-Joris Alken. Daarnaast deed hij er nog een schepje bovenop met een extra tweede plek op zondag! 

Kyle Cuypers en Nagante (v. I'm Special de Muze) spurtten in 22,95 seconden naar de overwinning in de 1.20m hoofdrubriek van de dag op zaterdag. Hiermee was het duo Joris Geenen en O Tentic (v. Kasanova De La Pomme) te snel af. Zij finishten tweede in 23,52 seconden. Mirthe Raymaekers en Caramel V.d. Dresseling (v. Pablo Van Berkenbroek) zorgden voor girlpower op het podium en eindigden in 23?80 seconden op de derde plek. 

Jasper Doucé en Zidan Z (v. Zürich) eindigden vierde en werden opgevolgd door Schalini Deroo en Key To Succes Mi Amor (v. Winning Mood). 

Kyle Cuypers blijft winnen in hoofdnummer 

Vervolgens werd ook op zondag de 1.20m hoofdrubriek gereden in een twee fasen special proef. De winst ging er net zoals zaterdag opnieuw naar Kyle Cuypers. Met Mystic Lady Van 't Buxushof (v. Toulon) zette een ongelooflijk snelle tijd neer van 32,00 seconden die hij zelf niets eens meer wist te kloppen. Want ook op twee schitterde Cuypers met Nagante (v. I'm Special de Muze) in een tijd van 36,17 seconden. Gunter Lemmens en Ciara L Z (v. Clarence C) vulden de top drie aan in 37,33 seconden. 

Plaatsen vier en vijf waren voor Jorne Schroyen met Jezlinn (v. Durango VDL) en Roy Hanlon met Mc Gregor (v. Andretti Z). 

Klik hier voor de resultaten.