Niels Bruynseels wint Azelhof Masters. "Mike heeft een toegankelijk 5* complex gebouwd!"

Niels Bruynseels wint Azelhof Masters. "Mike heeft een toegankelijk 5* complex gebouwd!"

Met vier waren ze in de ultieme barrage van de Azelhof Masters. Een feest voor 10-jarige bestaan van het hippische complex te vieren. Als laatste aan de start toonde Niels Bruynseels een sterk staaltje ruitersport en snelde uiteindelijk naar de winst met Nauwsika van de Pereboom (Thunder vd Zuuthoeve).

De hindernissen stonden tussen de 1.65m en 1.75m hoog gebouwd, maar dat bleek geen probleem voor de Belg en zijn 10-jarige BWP-merrie. Het duo dook bijna drie seconden onder de chrono van Przemyslaw Konopacki die met zijn 12-jarige Vasco (Van Helsing) voorafgaand sterk imponeerde.  Op de derde plaats volgde Francisco José Mesquita Musa en zijn 'springkonijn' Curiano van Maarle Z Marathon (Canabis Z).

Bruynseels wint 10 gratis startplaatsen tijdens de CSI wedstrijden dit seizoen.

Na afloop loofde de Belg de organisatie van Mike Hazebroek en bevestigde dat hij een 5* complex heeft uitgebouwd. "Eentje dat toegankelijk is voor iedereen, waar iedereen welkom is. Tien jaar geleden was ik erbij en won ik, dit jaar ben ik echt vereerd te mogen winnen want het Azelhof is niet alleen een begrip het is een thuiskomen."