Nicolas Leemans schrijft hoofdrubriek HGVBB op zijn naam

Nicolas Leemans schrijft hoofdrubriek HGVBB op zijn naam

In het Hof Ter Molleken was er afgelopen weekend een regionale wedstrijd van de HGVBB gesprongen. De hoofdrubriek was een 1m20 die in twee fases verreden werd. De winst ging naar Nicolas Leemans. Hij kon met Adonis van de Warande Z (v. Atomic vd Warande Z) een foutloze ronde springen en klokte af in 32,08 seconden. 

Ann Verdoodt volgde op de tweede plaats met Kubi Carendo (v. Bremeersen Crescendo) na een chrono van 29,03 seconden. Helaas tikte Kubi Carendo één balk uit de lepels waardoor Verdoodt vrede moest nemen met de tweede plaats. Jan Lamberts vervolledigde het podium. Hij kreeg één strafpunt met Opium vd Caloomeerchen (v. Elvis ter Putte) onder het zadel en finishte in 29,18 seconden. 

Mathieu Van Der Kelen (Ortina vd Bisschop) en Marie-Julie De Neve (Denia van Hemelsoet BG Z) eindigden op vier en vijf. 

1m10

In het 1m10 ging Sven Vander Meersche met de overwinning aan de haal. Hij reed Luz De La Luna foutloos rond en klokte af in 23,91 seconden. Hiermee bleef hij ruim zijn eerste achtervolgster Caro Van Der Smissen voor. Zij rekende op Idaho van de Bucxtale om in 27,98 seconden naar de finish te rijden. Tim De Saeger en Odelie van de Waterstraat eindigden op de derde plaats. Zij sprongen eveneens een foutloze ronde en finishten in 29,21 seconden. 

Jana Van Opstal (Ma Belle van Bosveld) en Jlonipha Jecquemyns (Cafe Noir du Ruisseau) volgden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats. 

Klik hier voor alle resultaten