McLain Ward rijdt Blossom Z naar de overwinning in het hoofdnummer van Wellington

McLain Ward rijdt Blossom Z naar de overwinning in het hoofdnummer van Wellington

In Wellington was de National Grand Prix gisteren het hoofdnummer van de dag. Het ging om een 1m50 rubriek waar er met aparte barrage gewerkt werd. Er was één man die alle concurrentie naar huis reed: McLain Ward. Hij sprong een foutloze ronde in het zadel van de Zangersheide merrie Blossom Z (v. Balou du Rouet) en klokte af in 33,02 seconden. 

Ben Maher en Kalinka de Kalvarie (v. Mr. Blue) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij lieten alle balken in de lepels en klokten af in 36,20 seconden. Martin Fuchs maakte het podium compleet. Hij rekende op Connor 70 (v. Conner 48) om in 36,205 seconden een foutloze ronde te springen. 

Tifanny Foster (Windsor Grey) en Juan Manuel Gallego (Fee des Sequoias Z) vervolledigden de top vijf.

In het 1m45 kon Abdel Said winnen. Hij reed de Selle Fraçais merrie Arpege du Ru (v. Apache d'Adries) foutloos rond in 59,69 seconden. Andrew Bourns (D'Inzeo 6) nam de tweede plaats voor zijn rekening. De Ier kwam niet in de buurt van het hout en finishte in 60,66 seconden. Daniel Deusser en Calisto Blue (v. Chacco Blue) vervolledigden het podium. Zij sprongen een foutloze ronde in 60,66 seconden. 

Eduardo Menezes (Calypso de Matis) en John Perez (Gerdinieke) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor alle resultaten