Max Sebrechts zet Belgische zegereeks verder in Lier

Max Sebrechts zet Belgische zegereeks verder in Lier

In Lier heeft Max Sebrechts met de 9-jarige BWP-ruin, Othello Optimus (Stakkato) de 1.40m Medium Tour op naam geschreven. Samen met zijn eigen gefokte BWP'er bleef Sebrechts net geen seconde voor op Francisco José Mesquita Musa.

De Braziliaan volgde op het podium met de 10-jarige merrie, Miss-Sarajevo Imperio Egipcio (Diamant de Semilly). Voor eigen publiek zette Thibeau Spits zijn sterke prestaties verder. De Lokale springruiter vervolledigde de top drie in het zadel van Juragold Bormes (Contact vd Heffinck).


Net buiten de top drie plaatste Marine Scauflaire zich eveneens in de top tien. De Belgische amazone loodste de sBs-merrie, Ibiza van de Kapel (Air Jordan Alpha Z) foutloos naar de achtste plek.


Jeroen De Winter scoort podiumplaats in 1.35m ochtendrubriek


Eerder sprong Jeroen De Winter met Gretel S (Corland) als beste Belgische duo naar de derde plaats. De 1.35m ochtendrubriek kwam op naam van James Smith (GBR) met Juno Rose 23 (Erdento). Net buiten de top drie volgde Stijn Van Gorp met Gloria (Sisley de la Tour Vidal) voor Koen De Waele en zijn eigen gefokte, Balouchin KDW Z (Baloubet du Rouet).