Marthe-Louize Dieu en Lars Verschueren schitteren in 1.25m rubrieken van Lamprechthausen

Wat een knappe prestaties van de Belgische jeugd in Lamprechthausen! Zowel in de 1.25m voor Children als voor pony's was de Belgische driekleur terug te vinden op het podium. Bij de Children wist Lars Verschueren een sterke derde plaats te verzekeren en in de ponyrubriek was het Marthe-Louize Dieu die het zilver naar binnen sleepte.

Lars Verschueren niet te stoppen in 1.25m Children proef

Winst was er voor Hugo Kogelnig die met Vermont 2 (v. Valentino) in 60,21 seconden naar de overwinning snelde. Bethany Vos en Sire De Beau Soleil (v. Esterel Des Bois) hielden de Nederlandse eer hoog en finishten tweede in 61,71 seconden. De top drie werd aangevuld door de Belgische driekleur met Lars Verschueren en Sublime Van De Lindehoeve Z (v. Skill Z) op drie. Het duo tikte de klok af op 62,15 seconden.

Faye Louise Vos (Monica LH) verzekerde nog een vierde plek. Brent De Schrijver (Liv Good VD Kattevennen Z) volgde op de vijfde plaats.

Tot slot wist ook nog Louis Lambrecht (Ziggy Stardust Z) zich nog te klasseren met een achtste plek.

Marthe-Louize Dieu moet Tabitha Kyle voorlaten in 1.25m ponyrubriek

Tabitha Kyle en Atomic Du Bary (v. Frascator Mail) reden Marthe-Louize Dieu nog op het laatste moment van haar eerste plaats. De Britse Tabitha Kyle snelde in indrukwekkende 54,16 seconden naar de overwinning. Marthe-Louize Dieu kon rekenen op haar trouwe Swarovski (v. Anydale Ron) om in 60,95 seconden tweede te eindigen. Siebe Leemans en Orchid's Lonette (v. Kanshebber) vervolledigden het podium in 61,06 seconden.

Plaatsen vier en vijf waren er voor Leonie Assmann (Hankifax H) en Alice Gandini (Snickers 57).

Robin Vermeir (Extrait De Tatowin De Tinmont) bemachtigde nog een zevende plaats.