Lotte Van Den Putte en Amelie Van De Putte winnen JM IM finale stijlspringen voor pony's

Lotte Van Den Putte en Amelie Van De Putte winnen JM IM finale stijlspringen voor pony's

Deze ochtend zetten de ponyruiters hun beste beentje voor tijdens de Jumping Mechelen Indoor Masters finales van het stijlspringen. Er werden enkele knappe scores gereden door de jongste ruiters van deze Kersthappening in Lier. 

In de stijlspringen 80cm rubriek wist leerlinge van Danny Van Es, Lotte Van Den Putte de winnende score te noteren. Met 98 punten behaalde ze de hoogste punten en ging met de overwinning naar huis. Hiervoor kon ze rekenen op haar Joly's Gentleman.

Arthur-Emile Leclercq greep net naast de winst. Hij noteerde met zijn merrie Ponyhoeve Rosina een prachtige totaalscore van 97 punten en nam plaats op het podium als tweede. Thorben Loos en K. Hosta namen de derde plaats voor hun rekening met een score van 96,5 punten. 

Tot slot deelde Elise Thirion (G-Folie De Cornubois) haar vierde plaats met Fien Massage (Hoeve nederheide s lente). 

Klik hier voor de resultaten. 

Over een hoogte van 60cm wisten de ponyruiters ook mooie rondjes neer te zetten in deze JM IM finale stijlspringen. Amelie Van De Putte kon hier met haar Obelix de overwinning mee naar huis nemen met een waanzinnig hoge score van 103,5 punten. Julynne Vic Vermonden en Robbie F. noteerden 101,5 punten en werden knap tweede. Louise De Clerck mocht het podium vervolledigen. Hiervoor kon ze rekenen op Sissi Optima en ging naar huis met een mooi eindtotaal van 101 punten. 

ook in deze proef werd de vierde gedeeld. Clara Van Koninckxloo (Amaguise Montiege) en Lena-Belli Den Blauwen (Lynn) werden beiden vierde. 

Klik hier voor de resultaten.