Lillie Keenan klasse apart in 1.60m Grote Prijs Monterrey

Lillie Keenan klasse apart in 1.60m Grote Prijs  Monterrey

In Mexico wisten slechts drie combinaties zich te kwalificeren voor de barrage van de 1.60m Grand Prix. Samen met de 13-jarige Queensland E hield de Amerikaanse Lillie Keenan als enige het hout in de lepels tijdens de barrage.

"Ik ben echt het liefst aan de start in een outdoor piste. Dat is ook de reden dat ik aan de MLSJ series wilde deelnemen. Verschillende weken topsport op grote graspistes. Ik kijk nu al uit naar de andere weken in Mexico en nadien de sport in Thermal." vertelt Lillie Keenan na afloop.

De 13-jarige Zangersheide-zoon van Quickfire de Ferann werd in het verleden uitgebracht door Frank Schuttert. De snelste chrono kwam op naam van Eduardo Periera de Menezes met de 10-jarige H.Big Action (Action-Breaker). Met één springfout strandde het paar uiteindelijk op de tweede plaats en verwees Mexicaan Arturo Parada Valleio met de 11-jarige SF-ruin, Bacot (Lavillon) naar de derde plek.

Beiden met één tijdsfout in de basis volgden Nicolas Pizarro Suarez Martinez met Pia Contra (Conthargos) en Federico Fernandez met Davidoff op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

Volledige uitslag